salsa summer splash 2019

Salsa Summer Splash  je festival zabave , glazbe i plesne kulture koji se održava na prekrasnom beach resortu Amadria Park u Šibeniku. Festival objedinjuje sve elemente koji ovaj događaj čine doživljajem koji se ne prepušta – zabavu, ples, edukaciju, radionice te , prije svega, doživljaj plesne strasti u prekrasnom prirodnom ambijentu obale Jadranskog mora.

Jeste li dugogodišnji salsa zaljubljenik/ca ili tek otkrivate čari salse? Tražite li siguran, učinkoviti, brz i pristupačan način da dođete na lokaciju festivala i prepustite se plesnim radostima ?

Ako su vaši odgovori “da” ne tražite dalje.

Vrhunska usluga, optimalna cijena i jednostavna online rezervacija su samo neki od razloga zašto odabrati naše taxi usluge. Nemojte čekati i rezervirajte udoban i siguran taxi transfer sada. Sve što trebate je ispuniti online rezervaciju ili nas jednostavno nazvati i mi stižemo i vodimo vas do SBSF.

Siguran, udoban i točan taxi dolazi po vas gdje god vi bili i svim salsa zaljubljenicima obračunava 10% popusta na vožnju!

I dalje ne znate o čemu pričamo? Molimo vas pročitajte Salsa Genesis na slijedećem linku (http://salsabeachsplash.com/program/).